مدارک لازم برای مهاجرت به اتریش

 

بدیهی است که اگر قصد مهاجرت به اتریش را دارید، آگاهی از مدارک لازم برای مهاجرت به اتریش حائز اهمیت است. با توجه به روش انتخابی شما جهت مهاجرت به اتریش، مدارک لازم برای مهاجرت به اتریش نیز متفاوت است. لازم به ذکر است که تمام مدارک لازم برای مهاجرت به اتریش باید به زبان آلمانی و یا انگلیسی ترجمه شوند. در این مقاله مدارک لازم برای مهاجرت به اتریش از طریق روش های مختلف را برمی شمریم.

 

مدارک لازم برای مهاجرت به اتریش

 

مدارک لازم برای مهاجرت به اتریش از طریق کار

مدارک لازم برای مهاجرت به اتریش از طریق کار به شرح زیر است:

- شناسنامه

- دو قطعه عکس 4*3 بدون ویرایش که حداکثر 6 ماه از گرفتن عکس گذشته باشد با زمینه سفید

- پاسپورت

- تکمیل فرم درخواست ویزای کار

- گواهی عدم سابقه کیفری

- رزومه مربوط به سوابق کاری و تحصیلی

- اصل مدارک و ریزنمرات دوره دبیرستان، دیپلم و پیش دانشگاهی

- گواهی اشتغال به کار

- مدرک زبان A2 آلمانی و یا مدرک زبان آیلتس 5

- پرینت حساب بانکی در سه ماه گذشته که به امضای بانک رسیده باشد.

 

مدارک لازم برای مهاجرت به اتریش از طریق پناهندگی

مدارک لازم برای مهاجرت به اتریش از طریق پناهندگی عبارت است از:

- شناسنامه

- پاسپورت در صورت وجود

- یک قطعه عکس 4*3 با زمینه سفید

- هر مدرک شناسایی دیگری که به همراه دارید ماند سند ازدواج، گواهینامه بین المللی و ...

 

مدارک لازم برای مهاجرت به اتریش از طریق سرمایه گذاری

مدارک لازم برای مهاجرت به اتریش از طریق سرمایه گذاری به قرار زیر است:

- شناسنامه

- دو قطعه عکس 4*3 بدون ویرایش که حداکثر 6 ماه از گرفتن عکس گذشته باشد با زمینه سفید

- پاسپورت

- گواهی عدم سابقه کیفری

- رزومه مربوط به سوابق شغلی

- گواهی تمکن مالی قوی

 

مدارک لازم برای مهاجرت به اتریش از طریق تحصیل

- شناسنامه

- تکمیل فرم درخواست ویزای تحصیلی

- اصل مدارک و ریزنمرات دوره دبیرستان، دیپلم، پیش دانشگاهی و کارنامه قبولی در آزمون سراسری دانشگاه

- اصل مدرک و ریزنمرات فوق دیپلم، لیسانس، فوق لیسانس در صورت وجود

- گواهی دانشگاه مبنی بر اثبات دانشجوی آن دانشگاه بودن

 

مدارک لازم برای مهاجرت به اتریش از طریق تخصص

مدارک لازم برای مهاجرت به اتریش از طریق تخصص همانند مدارک لازم برای مهاجرت به اتریش از طریق کار می باشد.

 

مدارک لازم برای مهاجرت به اتریش از طریق ثبت شرکت

مدارک لازم برای مهاجرت به اتریش از طریق ثبت شرکت به صورت زیر است:

- شناسنامه

- پاسپورت

- گواهی عدم سابقه کیفری

- تکمیل فرم اداره مهاجرت در خصوص مهاجرت به اتریش از طریق ثبت شرکت

- طرح توجیه اقتصادی شرکت و اثرات مثبت شرکت شما بر اقتصاد اتریش

- اصل مدارک و ریزنمرات دوره دبیرستان، دیپلم، پیش دانشگاهی و دانشگاه

- مدارک پرداخت مالیات و هزینه های شرکتتان در کشور مبدا

- گواهی تمکن مالی قوی

- مدارک مربوط به ملک و دارایی ها

- پرینت حساب بانکی در شش ماه گذشته که به امضای بانک رسیده باشد.

 

در پایان ذکر این نکته حائز اهمیت است که مدارک لازم برای مهاجرت به اتریش که در بالا شرح داده شد فقط مدارک مربوط به متقاضی مهاجرت به اتریش است و در صورت همراهی همسر و فرزندان با متقاضی باید مدارک آنها ازجمله شناسنامه، پاسپورت، سند ازدواج و ... را نیز به همراه داشته باشید.

 

تاریخ درج مطلب 1397/11/29

 

 

لطفا سوالات و نظرات خود را با ما در میان بگذارید
نام و نام خانوادگی
تلفن تماس
نظر

موسسه حقوقی آینده سازان مهر با سابقه فعالیت در زمینه حقوق خصوصی داخلی و بین الملل هم اکنون یکی از موسسات موفق و محبوب حقوقی کشور می باشد. موسسه حقوقی آینده سازان مهر هم اکنون از طرفی به عنوان یک دفتر مهاجرتی در شیراز تحت عنوان حقوق بین الملل خصوصی و از طرف دیگر بررسی پرونده های حقوقی و کیفری در زمینه های خانواده، ملک، قراردادها، مسائل کارگر و کارفرما را پذیرا می باشد.

دفتر آلمان

تلفن : 09039081201 – ۰۷۱۳۲۲۳۸۱۶۶

آدرس : unterrther, strasse 71, 40468 dusseldorf

دفتر کانادا

تلفن : +1 (416) 262 2994

آدرس : Canada, Toronto, ONT, M3N, 2V4

دفتر ترکیه

تلفن :

آدرس :

دفتر شیراز

09039081201 - ۰۷۱۳۲۲۳۸۱۶۶
info@asmehr.com
www.asmehr.com
شیراز، خیابان ملاصدرا، خیابان اردیبهشت، جنب بانک رفاه، طبقه ۳ واحد ۵
شنبه تا پنجشنبه - 8:00-۲0:00
(جمعه تعطیل)

ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید